O NAMA

Čarobni svet je privatna predškolska ustanova akreditovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Sam naziv vrtića govori da nam je u cilju da deci obezbedimo bezbrižno detinjstvo. Stvorićemo u našoj ustanovi svet u kome ćemo ulepšati njihovo odrastanje jer, složićete se ne postoji ništa lepše od srećnog i zadovoljnog deteta. Mi učenje pretvaramo u igru koja zauzima posebno mesto u našem radu. Kroz igru istražujemo, razvijamo se. Jako je bitna svakodnevna saradnja sa roditeljima kako bismo deci omogućili najbolje uslove za njihov rast i razvoj.

Naš kadar predstavljaju edukovne, kvalifikovane osobe koje kroz kvalitetan pristup realizuju plan i program ustanove.

  1. Opremljeni smo odgovarajućim nameštajem, bogatim izborom edukativnih igračaka, kao i didaktičkim materijalom koji podstiče pravilan psihofizički razvoj, maštu i kreativnost svih naših mališana . Celokupan nameštaj, igračke i materijali poseduju sertifikat.
  2. U cilju nam je da vašem detetu obezbedimo čarobno i srećno detinjstvo u kome ćemo uživati i vi i mi. Zajedno rastemo, napredujemo i stvaramo uspomene.

U okviru kuće nalazi se prelepo uređeno dvorište koje je opremljeno odgovarajućim igračkama, ljuljaškama, klackalicama i sl.

NAŠ TIM
Jovana Jovic

Psiholog

Milica Milicevic

Vaspitac

Nadica Nadic

Medicinska sestra